Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2022 10:36 - POSTING SERIOSO
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 759 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ИЗТРИВАНЕТО НА НАЙ-СМЕШНИЯ МИ ПОСТИНГ – СИГНАЛ, ЧЕ В БЛОГ. БГ. ТРЯБВА ДА СЕ ПУБЛИКУВАТ САМО СЕРИОЗНИ ПОСТИНГИ?

 

   Преди няколко дни поместих в блога си много смешен постинг. За да бъде той още по-смешен, прикрепих го към Категория „Политика”, макар да няма нищо общо с политиката. Някой обаче ми го изчезна от блога. Предполагам, че това е блогоконтрольор, който така се е разсмял като го е прочел, че /може би/ се е задушил и за да предпази други, проникващи в блога ми от подобна животозастрашаваща опастност го е изтрил. Разбирам, целта на блогоконтрольора е била да се избегне разход на човешки ресурс, защото правилото е:

    Три минути без въздух, три дни без вода и три месеца без храна...и си умрял. Ако се разсмееш така, че не можеш да си поемеш дъх в продължение на три минути, обратен път няма.  А такава опастност за прочелите постинга ми бе реална.

     Няма да пиша повече смешни постинги щом не ми  разрешават наблюдаващите ме блогконтрольри и затова сега ще напиша един сериозен постинг, но много сериозен, бих казал по-сериозен от всичките ми 3939 постинга до сега. В него накратко ще опиша възходът на един много надарен от природата мъж. Ще ползвам агентурния му псевдоним, Вова.  Той е стар нетов изявник, четен предимно от дами на възраст, на които мъжете вече не предлагат, а ако тези дами предложат некому, он побегва със скоростта на ракета на Путин. Единственото истинно нещо, което отбелязвам е възрастта му, 71 лета.

   Сега ще извадя някои факти от агентурнато му досие в Архива на Центъра, до което имам достъп с пропуска си. Тези факти не представляват класифицирана информация, но нямам право да публикувам светското име на агент Вова.

 

   Проблеми с изключителната му надареност при него започват когато той е на 5 години. Гландисът му тогава започва бързо да расте. В резултат на това препуциумът не може да го пропуска и той получава парафимоза. Бил е с начало на сериозна инфекция, която е могла да наложи дори ампутиране на гландиса му. Тя би го осакатила и отнела възможноста му един ден да има деца. Спасява го спешна операция – той е обрязан. Мюсюлманите правят това когато детете е на няколко месеца. Майка му много трудно приема този факт, защо при обрязаните мъже нервните окончания по гландиса губят до 90% от чувствителността си, а гладисът след тази операция загрубява и става груб като нокът.

   Седмица след операцията при контролен преглед лекарският консилиум установява, че резултатите от операцията са добри, но, освободен от обструкцията на препуциума, гландисът му за толкоз кратко време видимо е нарастнал. При следващия преглед, окончателният, месец след операцията, хирургът казва на майката:

-       Не пишка има момчето ти, а копито!

 

  Още една иформация, която изтеглих ще предам на кратко. Тя е описана в сводка от наблюдаващият го оперативен работник на Центъра.

   Минали са 4 години след сюнета на момчето, то е навършило 9 години. То вече е ученик в трето отделение и има час по физическо възпитание.Учителката му, гимнастичка с висше образование, на 32 години, завършила блестящо ВИФ със специалност „Игра на греда”, показвайки някакво упражнение на децата, случайно се допряла до една част от организЪма на Вова и се втрепещила. А тя била проблемна дама, защото по време на следването й мускулатурата й така се развила, че едно нейно едно място, което няма да осветлявам, станало тясно като на колибра. Тази гимнастичка била голяма красавица, големи мераци имали другите студенти от Спортната академия към нея, но при връзките й с тези, опитали контакт по същество с нея, нищо не се получавало.  Поради тази причина, макар на 32 години, две години по възрастна от майката на момчето, стройна като газела и с мусули на прасетата като камичЕта, дамата оставала непорочна. Това смазвало психиката и самочувствието й.

   Макар детето в прокурорска възраст, дамата си урЕдила нещата и всичко минало без никакви проблеми.  Никакви трудности при контакта й по същество с момчето, макар и доста късно - на 32 - тя вече била огоспожена. А ученикът след този контакт по същество с физкултурничката вече гледал по различен начин към останалите учителки и се твърди, без да има сводка за това, че е осъщестил контакт и с директорката на училището. Славата му се разнесла, той се развъртял, израдвал и останалите учителки. Но... се похвалил на майка си. Последвал невероятен скандал - майката влезла по време на директорски съвет и прегазила учителките една по една като луда крава телето си.

   Друг подвиг на този вече хипермъж е описан по времето на военната му служба във Варна. Има една истина, че който е опитвал с циганка, после с нециганка нЕщи, но има и още една истина – най-добри от всички жени са рускините. Половината от българките много неща знаят и ги могат, другата половина пък на много неща се навиват. Рускините обаче владеят изкуството на жриците в пълнота. Макар войник в  подводния флот, той зарабоотва с рускините по нашето Черноморие и обладава толкова много от тях, колкото е броят на звездите по небето.  Твърди се, че толкоз хайвер подводничарът е изхвърлил в Морската градина на Варна, че един петролен танкер няма достатъчен обем да го побере.

 

   И още пикантности от досието на агент Вова.

   Връщайки се от военната си служба, той се фаща с една дама, която много го харесва. Не е била особено интелигентна дамата, видно от едно нейно интервю, в което тя твърди, че мъжете имали една кост повече от жените. Хиперменът я оценява обаче и се жени за нея.

   Същата тази жена, 48 години по-късно, обезпокоена, че съпругът й е на 71 години го води на лекар. Оказва се, че той не само не е в андропауза, но е с потентност, доста по-висока от тази на мъжете на 17 години. Пред мен са резултатите от изследванията  му в Лаборатория „Кандиларов”. Антитуморните му маркери на простатата му са нулеви.

 Въпреки всичко, физиологията си е физиология, този хипермен се променя, но не като потентност, а започва да го закъсва с акъла и прави глупости, които му излизат доста скъпо. Ще осветля три големи пакости, които той е сторил на жените през 2021 г.

1.   При срещуположен орален контакт с момиче он му е

избил четири предни зъба. Той е добър по душа, без да иска е сторил това,  заплатил е на момичето за поставяне на 4 импланта по 1200 лв. на зъб. Разклатил му е и седмите зъби, но те са се укрепили сами. Единственият долен мъдрец на момичето липсва и не е могъл да бъде намерен.

2.   На една дама, към която имал мераци от доста време така

й налетял, че й извадил двете ябълковидни стави. След този контакт с него жената е била месец на екстензия, после още месец на медицинско коритце, наподобяващо самар на кон, след което е започнала да се раздвижва и е проходила отново.  

3.   Друга дама, с мераци към него също ще го помни дълго.

   Като япрефъргвал в спалнята, докато мъжът й  бил в комадировка, кракът й попаднал между таблата на спалното легло и стената, но въпреки това агент Вова продължил да работи върху нея. Бедрената й кост се счупва, той пак не спира, жената обаче, макал и на един крак успяла да избяга /б. м. да се спаси/. Опепирали жената като са й поставили 4 платинени скоби с винтове по 1500 лв. едната. Агент Вова заплатил скобите, защото те не се покриват от здравната каса, занесъл и бутилка убава рикиа на докторите.

    Мисля, че си взех бележка от изтриването на смешния  постинт от блога ми и вече ще помествам само такива, много сериозни - за поставяне на зъби импланти, за поставяне на платинени скоби при счупени кости, за възстаановяване след двойна локсация и др. подобни. Главните ми герои ще са се не политпроститути или политразпоретини, а уникални личности, какъвто е агент Вова. Такива хора с примера си трябва да увлекат суверена да започне и той да се изявява като тях.





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12183454
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031