Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2020 09:30 - Корона- Световен Окултен Ритуал Посвещение
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 3165 Коментари: 0 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image
Коронавирусната криза продължава, но осъзнахте ли по-дълбокия ритуален смисъл на правителствените политики?

ВЪЗДЕЙСТВИЯТА: Повечето от населението се превръща в зомби чрез световен ритуал, чиито елементи са умело маскирани?

Целият свят участва в окултен ритуал за посвещение, макар че едва ли някой ще го осъзнае.

Мерките и политиките, които правителствата прилагат по целия свят от началото на операцията за коронавирус – като карантина, заключване, измиване на ръце, използване на маски, социално дистанциране и други – всъщност са аспекти на окултния ритуал за посвещение. Тези аспекти бяха умело адаптирани към настоящата „пандемия“ и маскирани като истински стратегии за обществено здраве.  Тази пандемия е била щателно планирана от десетилетия. Хората, които управляват света, които често наричам конспиратори на Новия световен ред , оставят много малко на случайността. Те са черни магьосници и изпълняват това упражнение на живо по начин, подобен на начина, по който изпълняват своите тайни сатанински ритуали. И в двата случая,целта е една и съща: да извадят посветените от нормалния им начин на съществуване, да ги разбият, да генерират подчинение, да ги прекроят по подобие на техните лидери и в крайна сметка да ги върнат към ново нормално, където те не могат да се върнат към старите си навици и живот.

image

Заключване и карантина (изолация)

Всеки добър ритуал изисква подготовка. Първата част от ритуала за посвещение е изолация. Тази изолация служи за отделяне на посветения от светските („светски“) дела в живота му. Често се прави чрез прекъсване на всички връзки с външния свят. Понякога посветеният може да бъде изпратен в тъмна стая или пещера; това предполага и предстоящо прераждане от тъмна утроба. В днешно време тази изолация също изисква отделяне от технологията и всичко, което идва с нея (телефони, компютри, имейли, социални медии и т.н.). Сензорната депривация кара посветения да плава там, където е по-малко обвързан с вярвания и поведения. В операцията коронавирус, блокирането и карантината са аспектът на ритуалната изолация. Тези, които бяха наясно със ситуацията, отбелязаха, че поставянето под карантина на цяла общност от здрави хора е противоречие по отношение на термините, тъй като самата дума карантина означава „състояние, период или място на изолация, в които да се изолират заразените хора или животни. Така че по дефиниция здравите, незаразени хора не могат да бъдат поставени под карантина; под карантина могат да бъдат само заразени и болни хора. Планът обаче беше да изолира хората по всякакъв начин, необходим за достигане на първата стъпка на посвещението.

Измиване на ръцете (отказ)

Друг елемент от ритуала беше натрапчивият и компулсивен фокус върху измиването на ръцете. Докато измиването на ръцете като цяло е добра хигиенна дейност, която може да помогне за ограничаване на разпространението на болестта, операцията по коронавирус го доведе до съвсем ново ниво на тревожност. Символично измиването на ръцете напомня историята на Пилат Понтийски от Библията, който си изми ръцете относно съдбата на Исус от Назарет и отказа да го накаже или освободи.

От тази гледна точка измиването на ръцете е свързано с отхвърляне. Но кой или какво се отхвърля? „Старата нормалност“ на свободата? Носене на маската (цензура, подчинение, дехуманизация, засилване на фалшива идея за опасност, алтернативна личност).

Използването на маската е огромна тема.

 Професори вирусолози публично обясниха някои от причините, поради които носенето на маска е не само безполезно от медицинска гледна точка, ако искате да се предпазите от COVID, но и потенциално вредно за вашето здраве. Има обаче много по-дълбоки нива, що се отнася до ритуалните аспекти на маските. Първо, маските означават цензура, покриване на устата, запушване и потискане на свободния глас. Помислете колко цензурни изображения показват човек с тиксо върху устата. Цензурата беше голяма част от тази програма, дори преди тя да се случи официално, като всички фенове на Събитие 201 практикуваха симулацията си с часове. На второ място, маските символизират подчинение, отказ от неограничен достъп до кислород. Цялата програма не е свързана с вируса; става въпрос за контрол.Става дума за принуждаване на хората да се подчинят на волята на манипулаторите от СЗО, дори когато това е юридически и медицинско необосновано.

Трето, маските напомнят на роботи. Те са дехуманизиращи. Те премахват способността да виждат напълно лицето на друг човек. Те премахват индивидуалността. Те ги правят идентични и допринасят за типа кошерен ум . Те създават дистанция и раздяла у хората, затрудняват ни комуникацията чрез езика на тялото и ни затрудняват да изпитваме съпричастност към другите, тъй като тази съпричастност често се основава на истинско виждане на друг човек.

image

Четвърто, маските засилват подсъзнателното послание, че всички сме в сериозна опасност, че трябва постоянно да живеем в страх, че трябва непрекъснато да се защитаваме, че настъпва истинска пандемия – когато в действителност такава няма.

И накрая, маските често се използват от самите елити на техните фестивали и ритуали. Помните ли сатанинската сцена на секс оргия от широко затворените очи на Кубрик? Маските крият самоличността. Те ускоряват „смъртта“ на старата идентичност. Маските създават алтернативен човек. Това се свързва с невероятно важната тема на сатанинските ритуални злоупотреби  и контрола на ума.

В контрола на ума, „ръководителят“ използва изтезания и малтретиране, за да принуди жертвата да се раздели. Това е мястото, където съзнанието им се отделя и се откъсва от реалността, за да се изправят пред огромната болка, която им се нанася. Това е вградена мисловна защитна стратегия. По този начин обаче, жертвата създава повече „видоизменения“ или личности, които са откъснати от основната си личност. Тези промени не знаят за съществуването на други промени; така жертвата може да бъде програмирана да прави неща (напр. да стане секс роб или убиец) и да не си спомня, че ги е правила, защото може да се задейства алтер его, което да излезе напред и след това да се върне в подсъзнанието след събитието.

Когато става въпрос за контрол на ума, Социално дистанциране ( новото нормално ) След като ритуалът премине към завършване, посветеният излиза в нов начин на мислене и нов начин на поведение. Той е преработен по образа на своите обучители или манипулатори, провели ритуала.

В случая на COVID, крайната цел е новата норма, при която всички са трайно разделени и разединени (както и тествани, проследявани, проследявани от контакти, наблюдавани, охранявани, лекувани и ваксинирани). Социалното дистанциране е наистина асоциално дистанциране; става дума за премахване на човешкото докосване от нашите взаимодействия. Това докосване е това, което ни прави хора. Любим символ на Новия световен ред: фениксът се издига от пепелта, представляващ прераждане и ново, след унищожаването на стария Общата цел на ритуала: да унищожи старото и да създаде новото.

image

Ако трябваше да обобщя целия ритуал за посвещаване на короната с една концепция, това би било това старо, изпитано и вярно: „ Ordo ab chao“. Хегеловата диалектика. Проблем-реакция-решение. Фениксът се издига от пепелта. Всички тези фрази сочат един и същ метод: да се унищожи старото, за да се създаде път за създаването на новото.

Този метод сам по себе си не е лош; всичко зависи от това как се използва. Истинската цел на ритуала е да промени ума и характера и може да се направи съзнателно или несъзнателно, съзнателно или несъзнателно.

Ритуалът може да се използва както за бяла магия, така и за черна магия, например можете да използвате тази техника, за да преодолеете разрушителните навици в себе си и да станете по-добър човек.

Просто в контекста на световната конспирация този метод се използва от заговорниците на Новия световен ред, за да направи света по-малко свободен, по-малко спокоен, по-контролиран и по-йерархичен.

Операцията „Коронавирус“ е световен ритуал и многото му елементи са изключително символични. Хората се водят като неволни участници, без да знаят как несъзнателно подкрепят по-дълбокия дневен ред (напр. Сътрудничат на собственото си робство, съгласяват се с нелепи ограничения и дори активно наблюдават за своите съграждани). Фактът, че тази фалшива пандемия на коронавирус е ритуал, не е изненадващ, като се има предвид, че вътрешното ядро ​​на Новия световен ред се състои от сатанисти, практикуващи черна магия. Както свидетелстват оцелелите доносчици, някои от техните сатанински ритуали включват изнасилване, лов на хора като животни, масови оргии, пиене на човешка кръв., канибализъм и жертвоприношения на деца. Трябва да останем нащрек по-дълбоките символични аспекти на този дневен ред, ако искаме наистина да запазим правата и свободата си в лицето на този мрак.

Още от Енциклопедия Британика за ритуалното носене на маска: „Човекът, който носи маската, също се счита за пряко свързан с духовната сила на маската и следователно е изложен на лична опасност да бъде засегнат от нея. … След като сложи маската, носителят понякога претърпява психическа промяна и, както в транс, приема духовния характер, изобразен от маската. „

Източник :https://www.databaseitalia.it/il-rituale-occulto-del-corona/

https://ezoterikabg.net/2020/11/04/korona-svetoven-okulten-ritual-posvestenie/?fbclid=IwAR26TA4HUBccnP1qmOgwnOkzZbqu4ISf0b-YwgPUpmtnHaU6bBfNEA-CUe8



Гласувай:
23



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 831939
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5498
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031