Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2018 06:41 - Борбата срещу Духовенството на Илинденско Преображенска България
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 861 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 23.05.2018 01:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Запитали чалгаря Слави, защо не се обърне към младото, не само по дух, Духовенство и той казал " Ми те не слушат сръбска музика, само попска" . Младото българско Духовенство и не само по дух, трябва да има своите политически представители.
Докато в США може свещеник да е държавен глава една техна държавица от няколко милиона миряни, " state" по техному, пастор може да бъде кандидат президент, а сега дъщеря му да е съветник на президента, а друг мормон да бъде директен претендент в борбата с другия представител за президенството, Българските гъзолизци облизват евангелистките задниците на политическите избранниците на англосаксонските протестанти,
в държавата на ръбъ на евросъюза атлантиците налагат тип демокрация, в която обаче българските Отци липсват !?
В България Българското Духовенство е изолирано и държано извън строителството на съдбините на държавата. под претекса, че Църквата е отделена от държавата, Цъкрвата не се допуска до строителството на капитализъма и решаването на съдбините на народа си, и своите собствени църксовни дела!
Проектите на хамериканските пастори и техните директни избранници във властта, за които православие е мръсна дума, се задават за изпълнение на водещи ченгета на държавна ясла в държавни телевизии на местнанат колониална власт , чийто мин председател дори подтичва по тъмна до посолства за указания.
Тези които защитавата и създадоха българия са изолирани , отдадените на дедо Боже и ползу болгарскому Роду,. посветитлите на Бог и Отечество са съзнателно изолирани и не се чува думата защото нямат представителтво в големите дърцавни работи на "демокрацята" на хамериканските пастрои и католическата пропаганда, която изига джамия след джамия и фондация след фондация като инструмент за осъществяването на благоденствието си !
Как така стана че БПЦ е мръсна дума и Православието е без свои представители във власта, ооято изпълнява поръковата си демохрация от мормоснките и еванглестки представители на задапда избрани за техни депутати, минитри и президенти? След като един американски лпастор може да бъде кандидат за президент, защо проповядващите за демокрация не напраят така, че тази демокрация да бъде достъпна и в Поверената им Територия.
Или за тук колониалната власт няма права " Няма права да използва силата и духа на бълхарското уховентво, дотам че чалгарите и подстваената сороска самоидейност да се бият в гърдите и правят добрини по телевидението ?"
Е как и кой да защиатава българия, и кой ще я ашитава и ще вземе дейно и родолюбово уастие, тези които са го правели и а съзали Бълрия такава каквато е , имнуемоъо българско Духувенсрво или тези подменящи ги с чалгарите на слави и англосаксонската самодейност налагаща се в жалките соросоини машинации за върше на добри на партийни мавини и апарати мейд ин ЦРУ

Къф е проблема и нaсамата Църква, че не изпрати свои представители във влaстта,  защита на своето Верую, в полза Богу и народу, а е оставила американските пастори  и задокеански министри , като не допуска и манипулира ролята на българското духовенство при строителството и изграждането на българската държава , основе свое всенародно двожение и изпрати своите представители в ползу болгарскому народу, а не да се моли за оцеляване, на тези които това чакат за да затрият България и българщината.

Българското духовенство тряба да намери и излъчи своите предстваители които да участвуват, като представители в гражанският  процес на изгржждането на българското обществото, защото те са то01но толкова граждани сътрители и създидатели ако не и нещо повече от хамериканскутре пастори избирани за президенти. като гражданскв демократини държавно обществен процес
                           image

               заб  натисни фотото за пълен размер на илирийската земя и етносите и




Гласувай:
2



1. get - - Марк-Сатанаиле, това твоето тук - ...
23.05.2018 13:31
- Марк-Сатанаиле, това твоето тук - Е ПРИМЕР ЗА ИСТОРИЧЕСКА ЧАЛГА!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3843496
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031