Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2017 09:05 - В "еврейската" Конспирация е британски империализъм
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 1393 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 28.04.2017 09:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  В "еврейската" Конспирация е британски империализъм

29ти март, 2017


image Масонската еврейски  собственици на  централните банки  зад всички  империализъм,    включително колонизацията     на човечеството. В "новия световен ред" е разширение      на  британски и американски  империализъм, които са пълномощници      за  масонската еврейска меркантилизъм.  

 

Обновено от 30 май 2004

от Хенри Makow.Ph.

Теоретиците на конспирацията,  смятат, че съвременната история отразява дългосрочно конспирация от международна финансова елит да поробят човечеството.

Подобно на слепци разглеждането на слон, Отдаваме тази конспирация за евреите, илюминатите, Ватикана, йезуитите, масони, Черно Nobility и Bildersbergs т.н.

Истинските престъпници са в основата на нашия икономически и културен живот. Те са династичните семейства, които притежават Английската централна банка, Федералния резерв на САЩ и всички централни банки и свързаните с картелите. Те също така контролира Световната банка и МВФ и най-много от разузнавателните служби в света. Тяхната самоличност е тайна, но Rothschild сигурност е един от тях. Английската централна банка е "национализира" през 1946 г., но силата да създават пари остават в същите ръце.

Англия е в действителност финансова олигархия, управлявана от "Короната", който се позовава на "Лондонското Сити" не кралицата. В Лондон се управлява от Банката на Англия, частна корпорация. квадратни мили-голям град е суверенна държава, разположен в сърцето на Лондон. Тъй като "Ватикана на финансовия свят", град не е предмет на британския закон.

Напротив, банкерите диктуват на британския парламент. През 1886 г., Андрю Карнеги пише, че "шест или седем мъже могат да се потопят нацията във война без консултация с Парламента на всички." Винсент Викърс, директор на Банката на Англия от 1910-1919 обвини град за войните по света. ( "Икономическа скръб" (1940), цитирано в Кнут, Империята на града , 1943 г., стр 60)

Британската империя е удължаване на финансовите интереси на банкерите. В действителност, всички не-бели колонии (Индия, Хонконг, Гибралтар) са "Краун Колонии". Те принадлежали към града и не са били обект на британски закон, въпреки че се очакваше англичани, за да завладее и да плащат за тях.

Английската централна банка приема контрол на САЩ по време на администрацията TR Рузвелт (1901-1909), когато неговият агент Джей Пи Морган пое 25% от американския бизнес. ( Anton Chaitkin, Предателство в Америка, 1964 )

image

Според " American Алманах ", банкерите са част от мрежа, наречена "Клуба на островите" , която е неформална асоциация на предимно европейски, базирани на кралските домакинства, включително кралицата. Клубът на островите командва около $ 10 трилиона в активи. Той властва над тези корпоративни гиганти като Royal Dutch Shell, Imperial Chemical Industries, Lloyds в Лондон, Unilever, Lonrho, Rio Tinto Цинк и Anglo American DeBeers. Той доминира на световния доставките на нефт, злато, диаманти, както и много други жизненоважни суровини; и внедрява тези активи на разположение на своите геополитически дневен ред.

Историкът Джефри Steinberg може да се позовава на Запада като цяло, когато той пише: "Англия, Шотландия, Уелс, и, по-специално, Северна Ирландия, са днес малко повече от роби насаждения и инженерни лаборатории социални, обслужващи нуждите на ... Града Лондон ... "

Тези семейства представляват финансист олигархия; те са силата зад трона Уиндзор. Те гледат на себе си като наследници на венецианската олигархия, които проникнали и нарушени, Англия от периода 1509-1715, както и установените нов, по-вирулентен, англо-холандската-швейцарската щам на олигархичната система на имперска Вавилон, Персия, Рим, и Византия ....

Лондонското Сити доминира спекулативни пазари в света. А плътно блокировка група от корпорации, участват в добива на суровини, финанси, застраховане, транспорт, и производството на храни, контролира лъвския дял на световния пазар, както и оказва виртуална `` задуши точка "" контрол върху световната индустрия. "

 

ЕВРЕЙСКА АНГЛИЯ

 

Steinberg принадлежи към група от историци, свързани с икономист Линдън Larouche. Те са проследени с този бич на миграцията на олигархията венецианската меркантилен в Англия преди повече от 300 години.

Въпреки че историците Larouche не казват това, се оказва, че много от членовете на тази олигархия бяха евреи. Сесил Рот пише: "Търговията на Венеция бе поразително се концентрира в ръцете на евреите, най-богатите на класа меркантилен." ( Историята на евреите във Венеция , 1930)

image

Както Уилям Гай Кар посочва в Пешките в играта, както Оливър Кромуел и Уилям Орански се финансира от еврейските банкери. Английската революция (1649) е първият в поредица от революции, предназначени да им даде световна хегемония. Създаването на Централната банка на Англия от Уилям през 1694 г. е следващата решаваща стъпка. Зад фасадата, Англия е била "еврейска" държава за повече от 300 години. (pp.20-24)

Еврейски банкови Фамилиите го направили практика да се ожени за своята женска потомство до разточителен европейски аристократи. В еврейския закон, смесения поколението на еврейски майка е евреин. (Мъжките наследници женят евреи, въпреки че Виктор и Джейкъб Ротшилд са изключения.) Така например, през 1878 Хана Ротшилд женен Господ Rosebery. който по-късно става министър-председател. През 1922 г. Луи Маунтбатън, чичото на принц Филип и братовчед на кралицата женен внучка на еврейски банкер Ернест Касел, един от най-богатите хора в света. Майка на Уинстън Чърчил, Джени (Jacobson) Джером, е евреин. До началото на 1900 г., имаше много малко английски аристократ семейства останали, които не са intermarried с евреи. Говореше се, че, когато посети континент, европейците бяха изненадани да видят еврейте търсят хора с английски заглавия и акценти. 

image

Според LG Пайн, редактор на 
перове Бърк , евреи "са се правят толкова тясно свързан с британската аристокрация 

 

, че двете категории е малко вероятно да страдат от загуба, която не е взаимно. Значи тясно свързани са с юдеи и лордове, че удар срещу евреите в тази страна не биха били възможни без контузии аристокрацията също. " ( Истории на британската аристокрация 1957, p.219.)

 

Ако те не са евреи от смесени бракове, много европейски аристократи се смятат за потомци на библейските Евреи. Хабсбургите са свързани чрез брак с Меровингите, които твърдят, че са потомци на племето на Вениамин.

 

 

BRITISH ИЗРАЕЛ

 

В допълнение, много аристократи принадлежат на Движение "British Израел", че вярва на британския суверен е главата на англосаксонска "Изгубени" племена на Израел и че Апокалипсиса ще видите признаването на пълната Британска империя.

Според Барбара Ахо Бари Chamish, "няма да има модерна държава Израел без британското масонство. През 1860-те британски евреин движението се инициализира от масонството. Неговата цел е да създаде еврейско-масонска състояние в турската провинция Палестина. ..Initially, Британска еврейски масонски семейства като Ротшилд и Montefiores предвидени в столицата да се изгради инфраструктура за очакваната вълна от имиграция. Въпреки това, подлъгване на евреите в Израел се оказва трудно. Те просто, харесвали Европейския живота прекалено много, за да го изоставят . Така че Европа е да се превърне в кошмар за евреите. "

 

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Изгубих много от живота ми все конвенционален образование, така че аз съм започнал образованието си наново.

Оказва се, че вампири подобна клика насочва света. Тази тайна клика е представена от нашите доминиращите политически, икономически и културни институции. Западното общество се е извратило и западната култура е в несъстоятелност. Демокрацията е форма на социален контрол и средствата за масова информация / обучение са системи за индоктриниране.

По същество проблемът се свежда до това дали ние вярваме, че човек е направен по Божия образ и има задължението да се вдигне по-високо ниво на истината, красота и справедливост. Естествено монополисти искат да определите реалност за да отговарят на собствените си интереси. Те са ни учили, че Бог е мъртъв и човека е само фантазия животно без божествена душа. Културата днес има тенденция да се отрече, стандарти, идеали и цели от всякакъв вид. Вместо това, ние се хранним с една безкраина диета на дървени стърготини - любопитни факти, нихилизъм и поквара.

------------------------

Вижте също "Уинстън Чърчил, Illuminati"

Вижте също  "Загадката на Anti антисемитизма"

Вижте също  "е новият световен ред евреите?"

Хърбърт Уелс "" Световната държавата като разширение на Британската империя "

История на еврейската власт в Англия

Вижте също The Bnai Brith като британската империалистическа Асет

- See more at: https://www.henrymakow.com/000447.html#sthash.BSeIRQmp.dpuf



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39968889
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31041
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930